Dilluns, 15 d'abril de 2024
És notícia

L’SKÅL Andorra proposa un cicle de xerrades per al sector turístic

Avatar photo
El nou president Emili Yepes es troba amb Jordi Serracanta

L’SKÅL Andorra (Associació de Professionals del Turisme) s’ha trobat amb el conseller de Turisme, Esports i Dinamització, Jordi Serracanta, a la Casa de la Muntanya, en una reunió d’on han sorgit  diferents propostes.

L’entitat ha presentat el seu nou president, Emili Yepes. A la reunió també hi ha  assistit els dos vicepresidents de l’entitat, David Santuré i Joaquim Barceló, i la responsable de  Turisme d’Ordino, Cristina Ariño. Un dels projectes apuntats ha estat l’organització d’un cicle de  xerrades dirigides al sector turístic de la parròquia. 

A més d’explicar tota la trajectòria i tasca realitzada per l’Skål en els més de 40 anys d’història  de l’entitat, Emili Yepes ha volgut remarcar l’interès de l’associació en trobar sinergies entre tots els  sectors turístics del país i també amb el Comú d’Ordino, per tal de fomentar la cohesió del sector.

En  aquest sentit, l’Skål Club d’Andorra s’ha ofert per ajudar al Comú d’Ordino en la difusió d’aquelles  iniciatives turístiques que organitza la parròquia al llarg de l’any. Difusió, no només entre els socis de  l’entitat en l’àmbit nacional, sinó també a través de l’Skål Internacional, format per 312 clubs presents a 81 països d’arreu del món. 

Des d’Ordino, Jordi Serracanta s’ha mostrat obert en poder col·laborar amb l’Skål Club d’Andorra per  assolir aquest objectiu comú i s’ha posat a disposició per poder organitzar una pròxima trobada amb  tots els socis de l’entitat per fer-los conèixer de primera mà tots els atractius de la parròquia que l’han portat, recentment, a ser reconeguda com a Best Tourism Villages per part de l’Organització  Mundial del Turisme (OMT).

Trobades com la que s’organitzarà pròximament a Ordino, permetran al  Comú explicar de forma directa als principals directius d’hotels, allotjaments turístics, transports de  viatgers, recepcionistes… tot el que ofereix la parròquia en l’àmbit turístic i, per tant, aquests es podran  convertir en grans ambaixadors per traslladar als turistes i excursionistes que utilitzen els seus  serveis, què conèixer i què descobrir a Ordino. 

També el Comú, ha posat a disposició de l’Skål Club d’Andorra, les instal·lacions de la Casa de la  Muntanya (que acull també l’oficina de turisme de la parròquia), per tal que l’entitat pugui organitzar-hi reunions o presentacions d’interès també pels empresaris del sector turístic de la  parròquia d’Ordino. 

L’Skål Club d’Andorra Club d’Andorra, continuarà aquests pròxims dies amb noves trobades  institucionals. Seran ben aviat amb la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria, la Unió Hotelera i Consellers de  Turisme de la resta de Comuns, a més de la reunió prevista amb el M.I. Ministre de Turisme i  Comerç, Jordi Torres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Molins de Rei renova els distintius Biosphere i Punt d’Informació Turística

Notícia següent

La 10a edició de la Cursa de la Dona Nayox aspira a aconseguir 2.000 inscripcions

Notícies relacionades