S’inaugura l’escultura de la Serenalla, a l’entrada del Parc Natural del Comapedrosa de la Massana

En el marc de la fira la Pitavola, que s’ha celebrat a Arinsal des de divendres i fins aquesta tarda

ANDORRA LA MASSANA 18/09/2022 MERCAT DE LA PITAVOLA DEL COMAPEDROSA. INAUGURACIÓ DE LA ESCULTURA DE LA SERENALLA DEL COMAPEDROSA. FOTO: EDUARD COMELLAS. COMÚ DE LA MASSANA.

Un dels objectius de la Pitavola del Comapedrosa és posar en valor els oficis tradicionals. L’any passat, durant la primera edició del mercat multidisciplinar el ferrer artístic Jordi Ilamolla va realitzar en directe l’escultura d’una pitvaloa. L’obra va quedar instal·lada al centre d’Arinsal. I aquest any, ha repetit l’experiència, aquest cop amb una serenalla, que s’ha ubicat a la porta d’entrada del Parc Natural del Comapedrosa, ja que es tracta de l’espècie endèmica del parc.

“Aquesta serenalla l’he fet amb xapa-corten, donant-li volum al buit, i després he introduïts uns tons d’inoxidable per enriquir el material i donar color i rugositat a l’obra”, explica Illamola.

La Pitavola continua fins a les 17 h, amb diferents activitats i amb una quarantena de parades de productors locals, que estan reben força afluència de públic.