El programa ‘Scale Lab Andorra’ de Crèdit Andorrà reuneix 15 start-ups

Avatar photo

Més de quinze empreses s’han sumat a la iniciativa que té per objectiu fomentar un espai de networking on poder connectar-les amb el territori, facilitar possibles col·laboracions, entre elles i amb agents locals, i compartir bones pràctiques

Scale Lab Andorra, el programa que impulsa Crèdit Andorrà per donar suport a projectes emprenedors, ha organitzat la primera trobada dirigida a les start-ups que en formen part.

Més de quinze empreses s’han sumat a la iniciativa que té per objectiu fomentar un espai de networking on poder connectar-les amb el territori, facilitar possibles col·laboracions, entre elles i amb agents locals, i compartir bones pràctiques de gestió empresarial.

La jornada ha combinat sessions de treball i activitats d’oci. Els participants han pogut conèixer l’experiència de José María Roger, president de Nice Fruit, i de Juan Ramon Moreno, CEO de Grandvalira Resorts. També han posat en comú temes d’interès empresarial en una sessió dinamitzada per Mathieu Carenzo, professor d’emprenedoria de l’IESE. Per altra banda, se’ls han organitzat reunions amb diferents persones, empreses i entitats andorranes que poden ser del seu interès.

Estem molt satisfets amb la bona rebuda que ha tingut aquesta iniciativa i el nombre de participants. Una proposta que posa en relleu el compromís de Crèdit Andorrà amb el desenvolupament de l’ecosistema emprenedor i d’innovació del país. Som pioners en oferir finançament i acompanyament a empreses en fase de creixement, generar valor per als nostres clients i també en l’àmbit econòmic i social del país, alhora que promovem el talent i la sensibilitat per a l’emprenedoria. Aquesta trobada dirigida a start-ups n’és un exemple”, explica Ignacio Fonseca, director de Gestió d’Actius de Crèdit Andorrà.

Scale Lab Andorra és un vehicle d’inversió de Crèdit Andorrà que s’adreça a projectes emprenedors amb una tecnologia diferencial o amb un model de negoci validat i escalable. Aquesta proposta s’articula des d’una perspectiva de país, prioritzant solucions alineades amb les necessitats del territori i considerant projectes en sectors estratègics per a Andorra.

Les start-ups interessades a participar en el programa Scale Lab Andorra poden fer la sol·licitud a través de la web del projecte: https://scalelabandorra.com/.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 − 11 =

Notícia anterior

Mataró instal·la càmeres de videovigilància a la via pública

Notícia següent

L’Arxiu posa en valor el fons del Col·lectiu de Teatre La Vitxera el Dia Mundial del Teatre

Notícies relacionades