Sant Julià de Lòria no descarta tornar-se a presentar per formar part de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un cop coneguda la llista de les localitats que han entrat a formar part de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco l’any 2021 https://en.unesco.org/news/new-cities-join-unescos-creative-cities-network, i vist que no hi apareix Sant Julià de Lòria, el Comú assumeix que no ha aconseguit la nominació com a ciutat creativa, tot i que continuem a l’espera de rebre la notificació oficial amb els detalls del desistiment de la candidatura laurediana.

Mentrestant, volem fer arribar el nostre sincer agraïment a totes les persones i institucions que durant tots aquests mesos han cregut en el projecte i han posat talent i il·lusió en el procés d’elaboració de la candidatura.

Al marge del resultat final, valorem molt positivament tot el procés, que ha resultat d’allò més enriquidor, tant per a la part política, com per a la tècnica, ja que ens ha servit per posar en valor el potencial de la parròquia i dels nostres artistes, dels quals ens sentim molt orgullosos.

Estem convençuts que la parròquia compta amb prou potencial per formar part de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco. Per aquest motiu, continuarem treballant en la promoció de la cultura, dels nostres artistes i artesans.