Sant Julià de Lòria celebrarà el segon concurs del projecte MovLav, Reciclart

El guanyador o guanyadora gaudirà d’una entrada familiar a Caldea

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

En aquest segons concurs, els organitzadors de Movlav juntament amb la col·laboració de la Ludoescola de Sant Julià de Lòria, han volgut fer valdre el material reciclat i han organitzat un concurs on els participats havien de fer una disfressa amb ajuda dels seus familiar amb un 70% de material reciclat.

Pràcticament, una desena de joves entre 6 i 12 anys han fet la seva disfressa, han enviat una fotografia de cos sencer amb un cartell on es podia llegir de manera clara #Reciclart i han estat participants d’aquest esdeveniment que inclou a tota la família.

L’entrega de premis serà una cerimònia on un jurat qualificat de la Ludoscola de Sant Julià de Lòria, valorarà la disfressa dels participants i escollirà qui serà el guanyador o guanyadora d’aquesta primera edició de MOVLAV al concurs Reciclart

El guanyador o guanyadora del concurs, gaudirà d’una entrada familiar al Centre Termoludic de Caldea.

Serà un esdeveniment totalment gratuït i apte per famílies. Encara us podeu inscriure al concurs #Reciclart fins al mateix 19 de febrer, aprofita l’oportunitat de guanyar una entrada familiar a Caldea.

Podeu consultar tota la informació més detallada de com participar a: https:// www.movlav.com/reciclart/ Recordeu que les Olimpíades Culturals de Movlav duraran fins al 29 d’abril. Si tens de 8 a 35 anys, pots participar en els concursos que te preparat Movlav, connectat a la web i inscriu-te.