Sant Julià de Lòria acollirà la 3a Lliga de Videojocs d’Andorra

Els inscrits podran jugar a 4 jocs: Fortnite, Brawl Stars, Clash Royale i Fifa 21

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El proper 2 d’octubre, arrencarà la Lliga de Videojocs d’Andorra. Un esdeveniment online amb finals presencials que arriba a la 3a temporada. Els inscrits, la majoria d’Andorra però també de l’Alt Urgell, podran jugar a 4 jocs: Fortnite, Brawl Stars, Clash Royale i Fifa 21.

Tal com ha indicat Manel Guerrero de l’empresa que s’encarrega de l’organització, WhatYouPlay, la novetat d’enguany és que es farà un streaming cada dissabte. Els jugadors vindran a jugar les partides a la plaça de la Germandat, a l’edifici d’Andorra Telecom que ha cedit les seves instal·lacions. Les partides seran en directe i es retransmetran per la plataforma Andorraetveu de Cable Mútua, patrocinador oficial de l’esdeveniment.

En el marc de la presentació de la lliga, el cònsol major ha indicat que en una parròquia universitària del coneixement, els esports electrònics encaixen plenament. Volem anar més enllà i esdevenir parròquia referent en els esports electrònics.

Per la seva banda, Joan Albert Farré, president de Cable Mútua, ha insistit que la celebració d’aquests lliga és una oportunitat de donar a conèixer i implantar la plataforma Andorraetveu.

Es donaran uns 3.000€ en premis i els inscrits tenen entre 14 i 40 anys.