El projecte MovLav veurà la llum al Centre Cultural i de Congressos del Sant Julià de Lòria

El projecte MovLav veurà la llum el proper 29 de gener a les 20.00 hores.

El projecte MovLav, impulsat pel Comú de Sant Julià de Lòria, realitzarà la presentació del seu acte inaugural el dissabte 29 de gener a les 20.00 hores al Centre cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria on cal trucar per reservar plaça.

La presentació serà un gran esdeveniment totalment gratuït, apte per famílies on es comptarà amb la presència de grans professionals de l’actuació que faran gaudir de l’espectacle i faran que el públic s’endinsi al món MovLav. La intenció és engrescar al jovent del país a participar en tots els concursos al llarg dels tres mesos que duraran aquestes Olimpíades Culturals.

El líder del projecte, David Murias, va afirmar a RTVA que serà un espectacle per la família, amb teatre, música, ball i filosofia. Reitera que no serà un acte de presentació habitual. “Serà una festa de màgica amb valors i aptituds on els joves seran els protagonistes totals”.

Donada la situació epidemiològica del país, cal reservar butaca trucant al 744 044 per tal de complir amb l’aforament del Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria.