Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

El Govern d’Andorra adjudica les obres per ampliar la gossera oficial

Avatar photo

Ampliar les instal·lacions, millorar el confort i el benestar animal són tres dels principals objectius que persegueix el projecte d’obres a la gossera oficial. El Govern d’Andorra ha adjudicat aquest dimecres l’ampliació de les instal·lacions, que s’ubiquen a Sant Julià de Lòria, a l’empresa Construccions Barca, guanyadora del concurs públic, per un import de 511.504,90 euros.

Tal com ha destacat el ministre portaveu, Guillem Casal, les reformes permetran oferir “un millor confort i es reforçarà el benestar” de tots aquells gossos que hi viuen. A més, els canvis que es volen impulsar a la instal·lació també “donen resposta” a les diverses demandes que ha fet l’associació que actualment té concedida la concessió del servei. “Disposarem d’una gossera més moderna, funcional, còmoda i accessible per a tothom”.

El projecte contempla la formació d’una plataforma sobre la qual es bastirà una nau d’uns 162 m² que tindrà 34 noves boxes per a gossos, cadascun amb un espai interior i un pati exterior. En una segona fase és previst l’enderroc d’un dels mòduls existents i es restituirà el terreny per alliberar espai per a l’esbarjo dels gossos. Tal com s’han plantejat els treballs, la gossera continuarà funcionant amb la mateixa capacitat actual durant tota la durada de les obres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 2 =

Notícia anterior

El Club Tennis Reus Monterols acollirà la fase de grups del Campionat d’Espanya Absolut Femení de 2a Categoria

Notícia següent

Oberta la matrícula als estudis de grau i cursos d’idiomes de l’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Notícies relacionades