Comerç al detall, alimentació i restauració ocuparan l’espai de les botigues Josa

El centre comercial de Sant Julià de Lòria tindrà 3.400 metres quadrats distribuïts en dues plantes

El denominat projecte del número 15 de l’Avinguda Rocafort que ocuparà l’espai de les botigues Josa, 2/3 parts destinades al comerç al detall i alimentació, i el terç restant a restauració. El projecte ha cridat l’atenció de nombrosos operadors comercials internacionals i actualment s’està fent un procés de selecció de les diferents ofertes rebudes a càrrec de la mateixa empresa que va posar en marxa l’Illa Carlemany, segons informa el diari digital Altaveu.

L’enderroc de les botigues Josa i la posterior construcció d’un centre comercial ha aixecat tot tipus de comentaris sobre els seus ocupants i els comerços que s’hi podrien trobar. De fet, entre les propostes rebudes n’hi ha d’operadors que ara mateix no són presents a Andorra i que han manifestat la seva intenció d’instal·lar-se al Principat per ampliar el seu radi d’acció.

L’anàlisi i selecció d’operadors el desenvolupa la consultora Sociedad de Centros Comerciales de España (SCEE), experta en la promoció, comercialització i gestió de centres comercials tan a Espanya (on gestiona 2500 locals comercials), com a l’estranger.