Sant Julià de Lòria aposta pel turisme esportiu

El cicle de xerrades amb diversos esportistes d'elit tindrà lloc del 18 d'octubre al 17 de novembre

Sant Julià de Lòria aposta pel turisme esportiu a fi que la parròquia n’esdevingui un referent. El pròxim 18 d’octubre començarà un període que conclourà el 17 de novembre en el qual s’encabiran quatre xerrades impartides per persones que tenen o bé han tingut relació amb l’esport d’elit.

La primera d’elles serà “Expedición al éxito. Alcanzando objetivos y superando las dificultades” i l’oferirà l’alpinista Edurne Pasaban que repasarà la seva trajectòria personal. La segona, prevista per al dia 24 d’aquest mes, anirà a càrrec del professor i consultor, Emili Duró sota el títol “El viatge de la vida. Llums curtes o llums largues”. Ell parlarà sobre lideratge i les eines necessàries per portar una bona carrera en l’esport d’alt nivell.

L’11 de novembre serà el torn per a Irineu Esteve i Maria González que ens il·lustraran sobre la “Convivència familiar i l’esport d’elit” i en la qual prendran part els seus pares que donaran la visió sobre com conviu una família quan té un esportista de nivell entre els seus membres. I el famós Pedro Garcia Aguado, conegut per haver estat campió olímpic de waterpolo a Atlanta 96 i presentador del programa de joves conflictius, Hermano Mayor, tancarà el cicle el 17 de novembre amb la xerrada “Viaje de aprendizaje” durant la qual explicarà la seva vida plena de llums i ombres a causa d’una etapa molt autodestructiva.

El cònsol major, Josep Majoral ha detallat que aquesta darrera xerrada, patrocinada per Andbank, ve de la mà del Projecte Vida que lluita contra les addicions. En ella hi haurà una guardiola per fer aportacions a l’esmentada associació. La tècnica de Producte Turístic, Anna Majoral ha comentat que “tots els conferenciants son de molta qualitat i a part de conscienciar sobre l’esport, també ho fan sobre els hàbits saludables”. Totes les xerrades tindran lloc a l’auditori Claror a les 19 hores, tret de la del dia 11 que serà al Rocafort.