Sant Julia de Lòria adjudica el concurs d’idees de pisos tutelats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Vuit estudis d’arquitectura han presentat les seves ofertes i, tal com s’establia en les bases del  concurs, se n’han imposat tres després d’obtenir les puntuacions més altes en base a diferents  criteris de selecció.  

Així, segons la comissió de selecció formada per 11 components del Comú, el Col·legi d’Arquitectes  i externs a l’administració, la millor puntuació ha estat pel despatx Altura amb el lema, “Patis plens  de vida”. El segueixen Antoni Riberaygua amb “Construïm el futur” i Marc Rubí amb “2 en 1”. Obtenen  premis de 3.000€, 2.000€ i 1.000€ respectivament.  

D’altra banda, i atenent el resultat del concurs d’idees, el Comú adjudicarà l’encàrrec de realitzar  el projecte dels pisos tutelats a Altura per un import de 740.000€, un termini de 140 dies i una  proposta de cost de l’obra de 8.000.000€. S’aprovarà en el marc de la propera sessió del Consell  de Comú.  

Els pisos tutelats es construiran a l’entrada del poble, seran d’ús social i es destinaran a persones  majors de 65 anys. En aquest projecte hi participen Reig Fundació, Bomosa, la Creu Roja, els  marmessors dels hereus de Climent Riera i de Maria Duró, així com el Govern.