VÍDEO ESPECTACULAR: Salten en paracaigudes des del Roc de Quer a Andorra i ho graven

La zona des d’on s’ha llençat el paracaigudista es troba retolada amb avisos que a aquella zona no s’hi pot accedir

Un parapentista ha aconseguit fer-se viral després d’haver saltat des de l’escultura que hi ha al mirador del Roc de Quer aquest dimarts. El vídeo s’ha fet viral al cap de pocs minuts d’estar penjat a les xarxes i les reaccions han estat de tota mena: hi ha usuaris que han al·lucinat amb el salt i les vistes i n’hi ha d’altres que pateixen que aquest punt es converteixi en un reclam i es pugui tornar perillós.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Altaveu (@altaveuandorra)


Segons ha publicat el medi ‘Altaveu’, el comú de Canillo es planteja denunciar el paracaigudista i ja estan analitzant les imatges i gravacions de les càmeres de videovigilància que hi ha instal·lades a la zona.

Afegeixen que són dues les persones que han estat captades per les càmeres de seguretat i que es troben estudiant com articular una acció legal. La zona des d’on s’ha llençat el paracaigudista es troba retolada amb avisos que a aquella zona no s’hi pot accedir.

Canillo, tot i això, no es planteja introduir elements dissuasoris nous o mesures per evitar que la gent arribi fins al punt en qüestió.