Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

Reunió a ACCIÓ per confirmar l’agenda política dels pròxims mesos

Avatar photo
L’assemblea va incidir en la importància de fer un seguiment més curós de la implementació dels acords amb el Govern

Els membres del partit polític d’Acció per Andorra s’han reunit aquest dia 2 de març per comentar l’agenda política dels pròxims mesos. En un ambient familiar i distès, Pallarés ha comentat l’evolució de les converses mantingudes amb el Govern amb relació al pacte d’estat per l’Acord d’Associació i el futur pacte d’estat de Salut. 

Judith Pallarés ha comentat l’agenda plantejada pels membres del pacte per la UE convidant els assistents a participar en la presentació pública de l’Acord d’Associació del dia 12 de març al Centre de Congressos i convidar al màxim de ciutadans. La presidenta ha compartit en quin moment estarà la publicació definitiva de l’Acord, i ha explicat com a la web andorraue.ad ja es pot trobar moltes respostes sobre l’acord i és a on el Govern publicarà el text definitiu.

Igualment Pallarés ha donat resposta a preguntes més concretes sobre el contingut del mateix i ha recordat que es poden transmetre preguntes mitjançant el número de whatsapp: 686055 o al correu electrònic [email protected].

Per una altra part, Pallarés ha comentat que la proposta de fer un pacte d’estat de Salut ja formava part dels acords presos entre Demòcrates i Acció a l’inici de la legislatura i que les propostes del programa electoral d’Acció ja van ser introduïdes ratificant així la participació del partit en la proposta de la ministra de Salut.

L’assemblea va incidir en la importància de fer un seguiment més curós de la implementació dels acords amb el Govern i continuar insistint en altres aspectes importants com l’habitatge.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor un jove de 21 anys apunyalat al mig del carrer i detenen el seu amic

Notícia següent

Mor atropellat un noi de 19 anys en caure pel forat entre el metro i l’andana

Notícies relacionades