Restabliment progressiu del servei d’aigua a la Massana

Havien quedat buits tots els dipòsits des de la zona de la Bòbila en avall

Els tècnics del Servei d’Aigües del Comú de la Massana, juntament amb els operaris de les empreses contractades, han treballat sense interrupció fins poder accedir i reparar la fuita a la xarxa d’aigua de la parròquia.

L’avaria es trobava en un lloc de molt difícil accés, sota una placa de formigó, i a més ha estat molt complicat localitzar-la, ja que no hi havia cap vessament visible. Després d’hores de feina, han pogut accedir a la fuita a quarts de quatre de la matinada i abans de les vuit del matí ja estava reparada.

No obstant, el procés per restablir el servei és llarg, ja que la fuita es trobava al punt principal que subministra tots els dipòsits, que havien quedat completament buits i s’estan omplint de forma progressiva. Per aquest motiu en algunes zones continuen sense aigua i encara estaran unes hores fins que es normalitzi el servei.

El Comú de la Massana agraeix la tasca dels treballadors, que no han descansat fins reparar l’avaria, i lamenta les molèsties que encara està ocasionant a molts ciutadans.