Reobertura del Funicamp per la temporada d’estiu

Fins a l’11 de setembre el giny encampadà reobre les portes per la temporada d’estiu per connectar el centre d’Encamp amb Solanelles

El Funicamp, un dels telecabines més llargs d’europa que et connecta a més de 2500 metres d’altitud en 25 minuts,  ha reobert les cabines per la temporada d’estiu, que s’allargarà fins a l’11 de setembre, i presenta com a novetat la pesca d’alta muntanya al llac del Cubil.

Nino Marot, conseller del  Turisme i Reactivació Econòmica ha explicat aquest matí que “la novetat d’enguany és l’activitat de la pesca sense mort per fomentar la pesca esportiva tant per als visitants com per als residents”. Marot ha explicat que hi haurà un guia que ajudarà als infants menors de 14 anys a iniciar-se en la pesca i “no serà necessari portar canyes ni els estris de pesca per fer facilitar l’experiència al públic familiar a la qual va dirigida” perquè els podran trobar allà directament.

Referent a les previsions de visitants, el conseller s’ha mostrat positiu per recuperar les xifres prepandèmia, i per tant “poder superar els 15.000 visitants”.

Nino Marot i Josefina Rodríguez, els consellers comunals que han presentat avui les novetats del Funicamp per la temporada 2022 han participat en l’activitat de pesca durant el matí a Cubil.

Preus i Forfaits disponibles per aquest estiu i dies de gratuïtat

Marot ha explicat que el Funicamp serà gratuït els dies 7 d’agost, amb motiu de la Purito, i el dia 8 de setembre per Meritxell. Els preus per aquest any seran 12 euros per anada i tornada o bé 8 euros només anada.

En el cas dels ciclistes que vulguin gaudir de les baixades amb BTT, tenen l’opció d’adquirir el forfait de tres pujades per un preu de 8 euros, de manera que els permetrà realitzar tres ascensos amb la BTT en un mateix dia.