fbpx

Reconeixen el Fons de Reserva de Jubilació a Andorra entre els millors d’Europa

Avatar photo

La revista Investments & Pensions Europe va donar a conèixer ahir a la nit, en el  transcurs d’una gala celebrada a Viena, els guardons en els seus premis anuals on es  reconeixen les millors pràctiques en fons de pensions en l’àmbit europeu.

En aquesta  edició, el Fons de Reserva de Jubilació ha estat reconegut amb el premi al millor fons de pensions de països europeus amb menys d’un milió d’habitants. Així mateix el FRJ  ha estat distingit com a fons estrella “rising star” en la categoria de fons públics.

El FRJ competia amb 330 fons de 23 països i els jutges han valorat els bons resultats  històrics del fons i una estratègia d’inversió que qualifiquen de robusta. Així mateix, han destacat l’organització i la governança del fons, incloent-hi els esforços per  implementar aspectes d’inversió sostenible. Més concretament el jurat ha destacat els objectius estratègics:

  • Un Fons del primer pilar impulsat per rendiments superiors a la inflació, una  governança sòlida i una inversió sostenible.
  • Mantenir una estructura de costos molt baixa permet assolit els objectius del  fons
  • Haver fixat objectius ESG i establert un seguiment amb relació a aquests objectius  a tots els gestors externs.

Finalment, el jurat ha assenyalat “que el FRJ disposa d’uns processos ben estructurats i  una correcta assignació d’actius i construcció de carteres. El Fons es gestiona amb un  enfocament consistent amb les seves necessitats i diversitats dels seus partícips”

El president del FRJ, Jordi Cinca s’ha mostrat satisfet pel premi i l’ha agraït en nom de tots els membres del Fons, i ha manifestat que “és un reconeixement a una tasca de  tot un equip que gestiona el fons amb rigor i eficàcia i amb uns criteris de gestió  coherents amb els objectius a mitjà i llarg termini que ens fixa la Llei”.

Investments & Pensions Europe, és la publicació de referència a Europa en matèria de  pensions i inversió. Anualment entreguen uns premis en reconeixement dels millors fons  de pensions europeus.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

VÍDEO | Un veí grava un lladre durant un robatori en un pis de Reus

Notícia següent

‘Reus Espais Vius’ continuarà generant vida a la ciutat

Notícies relacionades