S’entrega la recaptació de la Campanya de l’activitat física a la Federació de la Gent Gran

S’han destinat a la Federació de la Gent Gran amb motiu de la celebració del dia de la gent gran

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, juntament amb la cònsol menor del comú d’Ordino i en representant dels set comuns, Eva Choy, han entregat aquest divendres el xec amb la recaptació fruit de la celebració de la 2a Campanya Nacional de promoció de l’activitat física a la Federació de la Gent Gran del Principat d’Andorra. L’entrega del xec, que s’ha fet al CETO d’Ordino, l’han rebut el president Fèlix Zapatero i la presidenta de l’associació de la gent gran d’Ordino, Lourdes Riba.

La recaptació final que s’ha entregat aquest divendres ha estat d’un total de 2.770 euros, fruit de la recaptació solidària d’1 euro per poder-se inscriure a la cursa i aconseguir una samarreta i mocador commemoratius. Els diners s’han destinat a la Federació de la Gent Gran amb motiu de la celebració del dia de la gent gran que va coincidir amb la celebració de la campanya.

“Contents i satisfets del resultat de la iniciativa que enguany s’ha consolidat amb la segona edició que permet difondre hàbits saludables i de promoció de l’activitat física entre la població i vincular-ho amb una activitat solidària”, ha ressaltat la ministra Riva. Al lliurament també hi ha pres part del secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz.