Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

PS SDP+ de la Massana recolza els veïns d’Arinsal en contra del nou projecte urbanístic

Avatar photo

Moliné aprofita per demanar al Comú que enllesteixi els informes de càrrega tan aviat com sigui possible “ja que és l’única eina que tenim per frenar aquest desgavell”

La coalició PS SDP+ ha volgut mostrar el seu suport als veïns d’Arinsal que s’oposen a la construcció de la unitat immobiliària de 32.000 metres quadrats al centre del poble. És per això que aquest dimarts s’han reunit a les portes del terreny per explicar que el projecte “no és sostenible”.

En aquest sentit, el candidat progressista, Michel Moliné, ha valorat que el poble d’Arinsal “no pot suportar” el miler de nous habitants que podrà residir en la nova unitat immobiliària, doncs les infraestructures no estan dimensionades per donar resposta a les necessitats de la població, comptant amb els nouvinguts.

Així, Moliné ha aprofitat també per demanar al Comú que enllesteixi els informes de càrrega tan aviat com sigui possible “ja que és l’única eina que tenim per frenar aquest desgavell”. Alhora, ha recordat que des de PS SDP+ s’aposta per modificar la Llei d’ordenament del territori per limitar la construcció i preservar els terrenys agrícoles.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Lleida tindrà la seu de dos centres d’innovació digital agraria i forestal

Notícia següent

Jaume Collboni es compromet a potenciar la rumba catalana a Barcelona

Notícies relacionades