PS SDP+ vol aprovar una llei i un pla integral de dependència

Avatar photo

“La gent gran es mereix això i molt més”, ha afirmat la candidata socialdemòcrata recordant que és aquest col·lectiu el que “ha tirat endavant el país”

La coalició PS SDP+ aprovarà una llei de dependència que inclourà un pla integral per “pal·liar tant els efectes de l’edat com de la soledat”, ha explicat Mariona González, tercera suplent de la llista territorial de la Massana, i així allargar al màxim l’estada a la llar i deixar els centres sociosanitaris com a últim recurs.

En el pla integral de dependència s’inclouran diferents mesures tant per a les persones dependents com per als seus cuidadors. Així per exemple, González ha anunciat l’ampliació de la xarxa d’atenció domiciliària per poder prestar servei les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana o facilitats als cuidadors, que puguin tenir una retribució i cotitzar el temps destinat a la cura de la persona dependent, entre d’altres.

“La gent gran es mereix això i molt més”, ha afirmat la candidata socialdemòcrata recordant que és aquest col·lectiu el que “ha tirat endavant el país”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Concòrdia vol impulsar un mercat setmanal de productes locals

Notícia següent

Banyoles aprova la liquidació del pressupost de 2022

Notícies relacionades