Protecció Civil i Mobilitat recomanen limitar desplaçaments per la previsió de nevades

Les precipitacions començaran a partir d’aquesta nit i s'allargaran fins dilluns al matí

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Govern informa que el Servei Meteorològic ha emès aquest matí un avís groc per vent i neu amb previsió de nevades generalitzades a partir d’aquesta nit i fins dilluns primera hora del matí. Així, s’esperen gruixos acumulats al voltant dels 40 cm a 2.500m, 30cm als 2.000m, 20cm als 1.500m i 8cm a 1.000m. A més, el vent també s’intensificarà a partir d’aquest migdia amb rafegues que podran arribar a la matinada del dilluns als 70km/h al fons de vall i 100 km/h als cims.

Els Departaments de Protecció Civil i de Mobilitat, en previsió de les nevades generalitzades, recomanen limitar com sigui possible els desplaçaments interns amb vehicle de cara diumenge i anticipar trajectes i evitar els desplaçaments de cara el pròxim dilluns.

Es poden seguir les indicacions a través de l’aplicació mobilitat.ad, meteo.ad, a protecciocivil.ad, així com les xarxes socials oficials per informar-se de l’estat de les carreteres i la previsió meteorològica.

De la mateixa manera es recomana limitar i extremar les precaucions en les activitats a l’exterior i sortides a la muntanya.

A hores d’ara els Departaments del Govern pertinents (Servei Meteorològic, Protecció Civil, Mobilitat, COEX i els Cossos Especials) romanen atents a l’evolució de les previsions.