Primeres reserves per als vols de la ruta entre Andorra-la Seu i Madrid

Els dies d’operació en el període especial de Nadal i inici de l’any han estat les primeres compres poques hores després que s’inclogués la ruta en els sistemes de venda

Imatge d'arxiu d'un avió d'Air Nostrum a l'Aeroport de Lleida-Alguaire. ACN

Air Nostrum, la filial regional de l’espanyola Iberia, en un comunicat de premsa, ha indicat que poques hores després que s’inclogués la ruta en els sistemes de venda ja es van registrar les primeres reserves per als dies d’operació en el període especial de Nadal i inici de l’any.

Amb l’inici de l’operació, assenyala l’empresa, s’obre un ventall de connexions amb origen o destinació Andorra-la Seu via l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas. En total estarà connectat amb 81 aeroports nacionals, europeus i intercontinentals.

Com a exemples de la connectivitat de la ruta, indiquen, es poden citar els enllaços d’Andorra-la Seu amb Mallorca, des de 80 euros per trajecte; Lisboa, Màlaga o Vigo, des de 90 euros per trajecte; Gran Canària i Roma, des de 100 euros per trajecte; o Buenos Aires, des 675 euros per anada i tornada. Aquests preus, matisen, es poden obtenir sempre que hi hagi disponibilitat i per a compres amb antelació a iberia.com.

La filial regional d’Iberia, ha posat a la venda aquest divendres els bitllets de la nova ruta que unirà els aeroports d’Andorra – La Seu d’Urgell i Madrid. El preu del primer vol que la companyia aixecarà a la infraestructura pirinenca és de 50 euros. Aquest sortirà el divendres 17 de desembre a les 16.50 hores en direcció a la capital espanyola.

Mentre, a la primera tornada, el diumenge 19 a les 14.30 hores, el cost és de 69 euros. Air Nostrum ha estat l’adjudicatària del concurs fet pel govern andorrà per impulsar noves rutes a l’aeroport. Per tal d’assegurar la viabilitat econòmica del primer any d’explotació, l’executiu del Principat aportarà un màxim de 630.000 euros en funció de l’ocupació dels més de 200 vols previstos.