Posposada la conferència de Federica Mogherini en el marc de la 37a edició de la Universitat d’Estiu i Tardor

El Govern informa que la cloenda de la 37a edició de la Universitat d’Estiu i Tardor  (UETA), prevista per demà dimarts, queda posposada fins a nova data per un  imprevist de la conferenciant.  

Des de l’organització de la UETA s’està treballant per trobar una nova data per fer  aquesta darrera sessió, que tindrà com a protagonista la politòloga, rectora del  Col·legi d’Europa i exalta representant de la Unió Europea per als Afers Exteriors i  Política de Seguretat, Federica Mogherini. El moderador serà el politòleg i director  del CIDOB, Pol Morillas, i la cloenda anirà a càrrec de la ministra d’Educació i  Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla.  

Aquesta 37a edició, englobada sota el títol ‘La Unió Europea: reptes i perspectives’  ha estrenat un nou format, després de prop de 40 anys d’història. Les sessions  s’han repartit durant el darrer trimestre de l’any enlloc d’agrupar-se en una sola  setmana com fins ara. A més, s’han combinat les sessions en format presencial i  telemàtic.  

A banda de la propera sessió de Mogherini, la 37a edició ha comptat amb les  ponències de Pol Morillas, de l’economista i excap de divisió del Servei Europeu  per a l’Acció Exterior i excap negociador adjunt de la UE per a l’acord d’associació  amb Andorra, Mònaco i San Marino, Claude Maerten, i del politòleg i director del  laboratori d’idees Chatham House, Robin Niblett.