Polèmica pels preus abusius dels pisos a Andorra: 400.000 € per 50 metres quadrats

El pis més econòmic de la promoció té un preu de gairebé 400.000€ i poc més de 50 metres quadrats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La crisi de l’habitatge que viu Andorra sembla no tenir fi. Actualment, trobar pisos de lloguer a un preu raonable és gairebé impossible. Si fem un tomb pels diferents portals immobiliaris podem veure, per exemple, pisos de 38 metres quadrats a Canillo per 1.300 € o un de 35 metres a Pas de la Casa per 1.500 €.

En el cas de la compra, sembla que la cosa segueix la mateixa dinàmica que els pisos de lloguer, preus de bogeria, inaccessibles per a molts habitants del principat.

El mercat immobiliari de luxe es dispara a Andorra

El mercat immobiliari de luxe ha crescut en els darrers anys a Andorra. El cas d’Arbres el Tarter de Residencial Altavista, n’és un exemple. Es tracta d’una promoció en construcció de 49 pisos exclusius, ubicat en una urbanització privada a peu de pistes. A més, aquest comptarà amb serveis com gimnàs o spa.

Polèmica a les xarxes socials pels preus astronòmics de compra

La construcció d’aquesta promoció de luxe ha aixecat polseguera a les xarxes socials pels preus de venda d’aquests immobles. Molts usuaris han criticat l’elevat preu de venda.

Segons el portal immobiliari Idealista, el pis més econòmic té un preu de 398.000 €, té 53 metres quadrats i 1 habitació. A partir d’aquí els preus van pujant. El més car té un cost més d’1.300.000 € per un habitatge de 147 metres quadrats i 3 habitacions.