Pinten el primer pas de vianants amb els colors LGTBI a Andorra

Forma part del conjunt d'activitats organitzades per DiversAnd per commemorar el dia internacional

Imatge del pas de vianants amb els colors LGTBI a l'avinguda Meritxell. DIVERSAND

El primer pas de vianants pintat amb els colors LGTBI a Andorra ja és una realitat. Aquest dijous, l’associació DiversAnd ha inaugurat els actes per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI que se celebra el 28 de juny pintant amb els colors de l’arc de Sant Martí el pas de vianants de la confluència de l’avinguda Meritxell amb el carrer Dr. Molines. Per a la presidenta de DiversAnd es tracta d’un fet “històric” pel col·lectiu del país.

Més enllà del pas de vianant, l’associació DiverAnd ha organitzat més actes reivindicatius sota el lema ‘Trenca l’armari’. El diumenge hi haurà un acte a les 19 hores a la plaça Coprínceps d’Escaldes amb la lectura d’un manifest i un conte. A més, hi haurà photocall i l’actuació del DJ Marc Montalvo.

D’altra banda, DiversAnd també farà una formació en matèria de gènere als polítics del Consell General i a càrrecs públics de Govern. Per últim, el 2 de juliol els actes acabaran amb un sopar en una pizzera d’Andorra la Vella amb la presència de Michelle Relayze, Miss Trans Star International 2019.