El PIJ d’Encamp ofereix la xerrada ‘Digues la teva’ amb candidats i candidates a les properes eleccions

Podran interactuar directament amb els representants polítics i preguntar tot allò que els interessi o preocupi

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Torna la xerrada ‘Digues la teva’ del Punt d’Informació Juvenil d’Encamp. S’acosten els comicis del 2 d’abril, i com és tradició, el servei oferirà una trobada amb representants de les formacions polítiques que es presenten a les eleccions vinents en l’àmbit nacional amb la voluntat de tractar temes i propostes relacionades amb la joventut.

La xerrada està oberta a tots els joves i es farà el dimarts 21 de març, a les 19 h, a la seu del Punt d’Informació Juvenil d’Encamp al carrer de la Valireta.

Durant l’acte, els assistents podran escoltar de primera mà les polítiques en matèria de joventut que plantejaran cadascuna de les formacions que es presenten a la circumscripció nacional. A més, podran interactuar directament amb els representants polítics i preguntar tot allò que els interessi o preocupi.

Els participants, en representació de les formacions polítiques que es presenten a la circumscripció nacional seran, per part de Concòrdia, Sergi Esteves, per part de  Demòcrates + Ciutadans Compromesos + Acció Comunal d’Ordino + Units per al Progrés + Independents, Maria Martissella, per part d’Acció, Judith Pallarès, per part del Partit Socialdemòcrata Progressistes SDP +, Pere Baró, per part d’Andorra Endavant, Carine Montaner, i per part de Liberals d’Andorra, Antoni Puig.