Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

La pianista Laurediana, Míriam Manubens, oferirà un recital de piano gratuït

Avatar photo

Les entrades es poden adquirir de forma gratuïta a l’oficina de Turisme de la plaça Laurèdia

Mentre s’apropa el dia de l’Aplec de Canòlich, el Comú continua desplegant l’ampli calendari d’esdeveniments previstos per commemorar el 800 aniversari de la troballa de la Mare de Déu.

Així, aquest matí s’ha presentat el recital de piano, “Pelegrinatge”, que Míriam Manubens oferirà el pròxim dijous 25 a les 20.30 hores.

“Tenim moltes ganes d’escoltar la Míriam que, com a artista laurediana, encara cobra més importància que sigui ella qui ofereixi aquest concert en un any tan especial”, ha manifestat la cònsol menor, Mireia Codina. Es tracta d’un homenatge a la gent, als pelegrins que al llarg dels anys han pujat a Canòlich, siguin o no creients. “Jo ho faig perquè trobo que aquest lloc és molt màgic i la Verge m’arriba molt al cor”, ha assenyalat Manubens.

L’espectacle sorgeix d’aquesta idea del pelegrinatge i vol copsar la devoció, reflexió, autoconeixement, sensació i intimitat que té el pelegrí quan puja, per la qual cosa a les notes de piano s’hi sumarà la veu en off de David Selvas que anirà recitant uns textos centrats en aquesta temàtica. La majoria dels poemes són de mossèn Cinto Verdaguer que va escriure molt sobre els temes que es volen tractar.

En aquest sentit, el director artístic del recital, Joan Anton Rechi, ha comentat que “la meva feina serà crear una atmosfera de reflexió entorn d’aquest tema” i ha afegit que “l’escenografia amb el Santuari i el paisatge que l’envolta és brutal i per això crec que el concert serà màgic”.

El repertori estarà compost de peces de Granados, Chopin i Debussy i les entrades es poden adquirir de forma gratuïta a l’oficina de Turisme de la plaça Laurèdia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La música clàssica sonarà al Parc Fluvial de Santa Coloma de Gramenet

Notícia següent

L’Ajuntament d’Altafulla i ATECA posaran en marxa un trenet turístic

Notícies relacionades