L’edició del 40 aniversari de la OTSO Travessa d’Encamp arrenca

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La plaça dels Arínsols d’Encamp acull aquesta nit l’inici de la 40a edició de l’OTSO Travessa d’Encamp. L’esdeveniment començarà a les 22:15 amb l’espectacle sonor i lluminós ‘Perculights’, que anirà a càrrec de la companyia de batucada Brincadeira.

Posteriorment, a les 23:00, es farà la primera sortida de les curses, la de 126 km. A causa de les condicions meteorològiques, s’ha hagut de modificar el recorregut i la distància serà finalment de 110k per tal de garantir la màxima seguretat dels corredors i procurar la millor carrera possible. Els tracks dels recorreguts actualitzats es poden consultar aquí.

D’altra banda, aquest matí, a les 10:00, ha tingut lloc una sessió d’entrenament amb diferents participants de les curses. L’activitat d’activació ha estat liderada per Pau Capell i Clàudia Trems.

Les curses continuaran demà. La primera sortida serà la de 84 km, que tindrà lloc a les 5:00. Seguida de la de 42 km, que serà a les 9:00. De cara a diumenge, les sortides seran a les 8:00 (de 21 km), a les 9:00 (de 12 km) i a les 10:00 (de 7 km).

Pel que fa a la recollida de dorsals, es podrà fer avui fins a les 20:00 i demà de les 10:00 a les 20:00 a l’entrada del comú d’Encamp.

A més, durant tot el cap de setmana hi haurà la zona village, música en directe i diferents animacions a la plaça dels Arínsols per complementar els tres dies d’esdeveniment.

L’entrega de premis està prevista per diumenge a partir de les 14 h, on també hi haurà sortejos i regals per a tots els inscrits, així com una sorpresa per celebrar els 40 anys de l’OTSO Travessa d’Encamp.