Andorra acull el mític Tour Auto 2022

Hi prendran part més de 240 vehicles, amb un lleuger increment respecte a l’edició anterior, i amb un total de 480 pilots i copilots participants

Ja falta poc perquè Andorra rebi l’arribada del conegut ral·li francès de vehicles clàssics. En concret, el proper dissabte 30 d’abril, algunes de les carreteres del territori andorrà seran testimonis de la darrera prova del Tour Auto 2022, on hi prendran part més de 240 vehicles, amb un lleuger increment respecte a l’edició anterior, i amb un total de 480 pilots i copilots participants.

Aquest matí, a París, s’ha donat el tret de sortida a la 31a edició del ral·li més antic del món. Per aquesta ocasió, el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres i el director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres, s’han desplaçat fins a la capital francesa per assistir a l’acte d’inauguració, a més de visitar l’exposició de vehicles antics. Així mateix, també han estat presents en aquest acte el president de l’Automòbil Club d’Andorra, Enric Tarrado i el director general de l’Automòbil Club, David Fraissenet.

Després, el ministre ha pres part en la roda de premsa de presentació del Tour Auto 2022 on també han participat els presidents i directors generals de les següents marques patrocinadores: Peter Auto, BMW França, Motul, Edmon Rothschild, Vicomte 5 i Maison Aguttes.

La jornada d’avui està dedicada a les verificacions i a l’exposició dels vehicles participants, i demà es donarà inici a la competició, des del Chateau de Rambouillet, situat a pocs kilòmetres de París.

Per primera vegada, es durà a terme un final d’etapa del Tour Auto fora del territori francès. Aquest fet ha generat molt d’interès per part de tots els participants, donat que mai s’ha celebrat una arribada en un entorn de muntanya.