Ordino organitza sis sortides amb escoles amb motiu del Dia Internacional dels boscos

El divendres passat, 17 de març, van començar les sortides amb l’Escola Andorrana, que continuaran avui i el divendres, 24 de març

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El departament de Medi Ambient organitza sis sortides amb les escoles de primària d’Ordino amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels boscos, una efemèride impulsada per les Nacions Unides, que s’inscriu en l’Agenda 2030 i el compliment dels ODS 3 ‘Salut i benestar’ i 15 ‘Vida terrestre’.

El divendres passat, 17 de març, van començar les sortides amb l’Escola Andorrana, que continuaran avui i el divendres, 24 de març. Tres jornades senceres, durant els matins amb l’Escola Andorrana i a les tardes, a la Francesa. Els alumnes fan un recorregut estimat en dues hores pel bosc viu i la costa del Pui a Segudet.

L’activitat vol conscienciar els infants de la importància dels boscos per a la salut i la protecció dels ecosistemes. Els boscos i els arbres ajuden a amortir l’exposició a la calor i als canvis meteorològics extrems causats pel canvi climàtic, que suposen un risc important pe a la salut global. Des de fa més de deu anys, a l’Oficina de Turisme d’Ordino s’ofereix el bany de bosc com una activitat per al públic local i turístic al Parc natural de la vall de Sorteny.