L’artista massanenca Ona Saumell inaugura la 28a edició d’Andoflora

La jove artista ja ha realitzat dues col·leccions “Real Beauty” i “Sensuality”, les dues centrades el l’empoderament de la dona

Les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa, inauguraran demà la 28a edició d’Andoflora, acompanyades per la resta de l’equip comunal, a més de les autoritats nacionals, com el Cap de Govern i part dels ministres, la subsíndica general i consellers generals. La fira mercat comptarà amb vint-i-cinc estands de flors, jardineria i decoració, a més d’una vintena de propostes culturals i lúdiques.

Andoflora és un esdeveniment participatiu, que compta amb la col·laboració dels comerciants, les escoles, les entitats culturals i socials i també els artistes. És el cas d’Ona Saumell, que ha avui ha confirmat la seva presència a Andoflora. L’artista massanenca realitzarà un show de pintura en directe perquè el públic pugui veure el procés d’elaboració d’una obra. Saumell pintarà una dona, en homenatge a Frida Kahlo, no només per ser una de les figures de la lluita feminista sinó també per la seva relació amb les flors. A més, en finalitzar l’acte, es farà un sorteig de l’obra.

La jove artista ja ha realitzat dues col·leccions “Real Beauty” i “Sensuality”, les dues centrades el l’empoderament de la dona. A més d’exposar la seva obra, de moment a Catalunya i Andorra, també ha encetat una línea de roba i complements on hi plasma les seves creacions.