Obertes les inscripcions per l’OTSO 25k d’Encamp al Port d’Envalira

L'arribada de les quatre modalitats a 2.408 metres d’altitud, la converteix en la cursa més alta d'Europa sobre asfalt

Encamp acollirà el 9 i 10 d’octubre la tercera edició de l’Otso 25k Andorra, la carrera 100% d’asfalt a més altitud d’Europa amb quatre modalitats, corredors, ciclisme i rollerski.
L’esdeveniment incorpora tres curses que ja han estat presents en altres edicions (la 25k, la 7k i l a 7k Rollerski) i una quarta que serà la gran novetat d’enguany: La Crono 25k, una cronoescalada d’Encamp al Port d’Envalira.

El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, ha manifestat que “un nou esdeveniment per a la temporada de tardor” remarcant que des del Comú impulsem i fem créixer una cursa que els en les dues primeres edicions ha tingut una gran acollida afegint “una nova modalitat per als amants del ciclisme i la muntanya en un lloc idíl·lic com el Port d’Envalira”

Pel que fa als premis cal destacar que La Crono 25k i la 25k oferiran diferents quanties en metàl·lic, 300 euros per al guanyador/a, 200 per al segon/a classificat/da i 100 per al tercer/a.

Les inscripcions estant obertes i es poden fer per internet a través del web comuencamp.ad i otsosport.com

L’entrega de dorsals es farà el divendres 8 i el dissabte 9 d’octubre, de les 11:00 a les 20:00 hores a la mateixa Plaça dels Arínsols, on hi haurà la zona de “village” amb diferents expositors. El cost individual per a cada carrera serà de 25 euros, un dels quals es destinarà a UNICEF ANDORRA.

La inscripció, independentment de quina sigui la cursa, inclourà: mascareta OTSO, samarreta tècnica amb el model de la carrera que s’hagi escollit (menys en el cas de la La Crono 25k, on hi haurà la possibilitat d’adquirir un mallot per 25 euros addicionals), assegurança d’accidents durant la carrera, guarda roba i el pack per als finisher (medalla, OTSO Tube i OTSO Headband).