Obertes les inscripcions per a les activitats de vacances escolars de primavera d’Andorra la Vella

En l’àmbit esportiu s’ofereixen campus de bàsquet, futbol, kung-fu i multiesports per a infants i joves de 5 a 15 anys

El Comú d’Andorra la Vella ha obert avui les inscripcions per a les activitats de les vacances escolars de primavera, que tindran lloc el dijous 2 i el divendres 3 de juny. En aquesta ocasió s’ofereixen 4 campus esportius per a infants i joves d’entre 5 i 15 anys (multiesports, kung-fu, bàsquet i futbol) amb la col·laboració de les entitats esportives.

Les            inscripcions            es            poden            formalitzar           a www.andorralavella.ad/inscripcions i al departament d’Esports al telèfon 730 090, en el cas de les activitats de bàsquet, futbol i multiesports; i a www.kungfuandorra.com per al kung-fu.

Des del departament de Social, a més, s’ofereix la possibilitat del casal El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma, que posen a disposició de les famílies 90 places per a infants d’entre 3 i 7 anys. Les inscripcions es poden fer en línia a www.andorralavella.ad/inscripcions o presencialment al departament de Social, a l’avinguda Príncep Benlloch, 59 (telèfon 730 020).