Nova edició de les estades formatives d’estiu per a joves a Crèdit Andorrà

Estades d'estiu 2021 del Crèdit Andorrà. Foto: Eduard Comellas

Crèdit Andorrà incorpora avui 1 de juliol els joves estudiants de grau universitari o màster que comencen les estades d’estiu al Banc, una iniciativa que es duu a terme des de l’any 1978 i que els permet completar la seva formació amb l’experiència professional, fonamental a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral. En aquesta edició, setze joves formaran part d’aquesta iniciativa formativa que pretén fomentar el talent jove.

Els estudiants del programa tenen l’opció de poder certificar les pràctiques curriculars que han de fer per als estudis que estan cursant i avançar en les seves metes educatives. Aquestes estades d’estiu també ajuden a construir ponts entre el món universitari i l’empresa, essencials per al progrés social i econòmic de qualsevol societat. Des dels inicis, s’han ofert més de 1.000 places en el marc d’aquesta iniciativa i aquest any s’han rebut més de 110 candidatures.

Els estudiants que vulguin formar part d’aquest programa en les pròximes edicions poden enviar els seus currículums al correu seleccio@creditandorra.ad a partir del mes de gener.