Myandbank, el banc digital d’Andbank, llança una targeta de dèbit gratuïta

L’alta és 100% en línia i ofereix Bizum i transferències nacionals e internacionals gratuïtes

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Myandbank, el banc 100 % digital que va llançar Andbank fa dos mesos, oferirà a partir d’avui, dilluns 30 de gener, la possibilitat de sol·licitar, a través de l’app de l’entitat, la targeta de dèbit.

 

La targeta Myandbank és totalment gratuïta i, a més dels avantatges de totes les targetes dèbit, inclou el servei d’avís per SMS de les compres realitzades superiors a 50 euros.

 

Una vegada que el client hagi demanat la targeta per l’app, podrà rebre-la a casa seva a través de CityXerpa, durant la franja horària que hagi seleccionat, o recollir-la al córner de Myandbank, que estarà situat a la recepció del Centre de Negoci, al carrer Manuel Cerqueda i Escaler, 4-6, d’Escaldes-Engordany.

 

Myandbank ja té més de 4.000 comptes oberts i operatius. Pel que fa al Bizum, durant aquests dos mesos, s’han efectuat més de 7.000 operacions per un import de més de 450.000 euros. Myandbank és l’única entitat que disposa de Bizum a Andorra.

 

Per ser client de Myandbank no cal tenir compte a Andbank, perquè en ser una operativa diferent el client obté un número IBAN independent, d’un compte totalment en línia. A més, és totalment gratuït, sense comissions.

 

L’alta és 100% en línia i ofereix Bizum i transferències nacionals i internacionals gratuïtes. També incorpora un compte remunerat a l’1% fins a 30.000 euros. Així mateix, els clients de Myandbank poden domiciliar qualsevol rebut al seu compte, com ara: la nòmina, el rebut de lloguer, de llum, de telèfon, etc.

 

Myandbank disposa de suport telefònic en el cas que algun usuari necessiti ajuda o tingui algun dubte en algun del procés per donar-se d’alta. Així mateix, té a disposició dels interessats un correu electrònic al qual poden enviar les seves consultes en horari no laboral. El correu és comunicacio@myandbank.com i el telèfon +376 881 960.

 

Sobre Myandbank

Myandbank és la primera solució Fintech amb base a Andorra, que pertany a un gran grup financer andorrà. Està destinada a tota mena de perfils d’usuaris residents a Andorra, clients o no d’Andbank, les inversions i els estalvis dels quals a Myandbank estan protegits pel Fagadi.

 

El nou banc digital és l’única entitat que compta amb Bizum a Andorra. Bizum és una solució digital que permet pagar de mòbil a mòbil de manera immediata als usuaris que disposin d’ella. També, inclou la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals sense comissió i un compte remunerat a l’1 % fins a 30.000 euros.

 

La web (www.myandbank.com) i l’app, disponible a Apple Store i Google Play, estan dissenyades perquè l’usuari es mogui de manera àgil i intuïtiva. Myandbank compta amb perfil a Twitter, Instagram i Linkedin des d’on es podrà seguir l’actualitat i les novetats que vagi incorporant Myandbank.