MoraBanc activa el sistema de pagament amb rellotge de Garmin

Amb Garmin Pay, MoraBanc és el primer banc andorrà que permet integrar les targetes a un rellotge per fer pagaments contactless sense necessitat de dur cartera ni telèfon

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

MoraBanc és el primer banc d’Andorra que ofereix la possibilitat de fer pagaments amb rellotge mitjançant el servei Garmin Pay MoraBanc. El banc ha activat aquesta innovació que tots els seus clients i clientes poden fer servir de manera gratuita si disposen d’un smartwatch Garmin.

El Garmin Pay MoraBanc es pot utilitzar amb totes les targetes VISA de MoraBanc, excepte lSticker. Només cal baixar-se l’aplicació Garmin Connect i configurar la targeta per poder pagar amb el rellotge en qualsevol lloc on hi hagi un terminal contactless amb total seguretat i comoditat, sense necessitat de portar res més, ni la cartera ni el telèfon.

 

La seguretat és un altre dels aspectes importants d’aquest servei que incorpora la tecnologia per mantenir la privacitat de les dades de la targeta que no queden registrades al dispositiu i que fa servir números de targeta i codis de transacció específics per a rellotges. També permet desactivar el servei de manera ràpida en cas de pèrdua o robatori del rellotge, sense que això afecti la targeta física de l’usuari.

Aquest projecte, pioner a Andorra pel que fa a pagaments amb rellotge, forma part de la proposta innovadora de MoraBanc Digital que recentment va estrenar també la nova app amb funcionalitats ampliades entre les quals destacava el Bizum.

 

Presentació en societat amb José Joaquin Rojas

El nou sistema de pagament de MoraBanc s’ha presentat en un esdeveniment a la Coma d’Arcalís que ha reunit una important representació del món esportiu andorrà. Responsables del banc i de Garmin han explicat el funcionament del sistema que els assistents han pogut activar allà mateix. També s’ha disputat el Repte Rojas on equips de diferents clubs i empreses del país han participat en una competició informal de relleus d’spinning que ha comptat amb el ciclista del Movistar Team José Joaquín Rojas com a padrí, i com a capità d’un dels equips participants.