La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, juntamet amb el director del departament d’Agricultura, Josep Casals, ha rebut el representant de l’empresa Garadel Food Beverages Industries, S.L., Ivan García, que s’ha especialitzat en la producció de cerveses artesanals que comercialitzen amb la marca &ANDBeer.
&ANDBeer produeix diversos tipus de cervesa de proximitat i gran qualitat del país i s’elabora amb productes de quilòmetre zero. El productor, que està adherit a la marca Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra, ha presentat a la ministra els recents reconeixements internacionals que han obtingut algunes de les seves cerveses.
El primer és la medalla d’or en la categoria Experimental Beer en el certamen Barcelona Beer Challenge 2022 (BBCh22). La cervesa guanyadora ha estat &AND HYDROBEER, una barreja d’hidromel i cervesa Blonde Ale, elaborada amb mel d’Andorra per mitjà de la col·laboració amb el productor de mel andorrà, Autèntic Abelles. Més recentment, &ANDBeer ha rebut un segon premi internacional, en aquest cas amb una medalla de plata, per a la cervesa Rossa &ANDBEER en el concurs Frankfurt International Trophy.
Durant la trobada, Ivan García, ha explicat el procés d’elaboració de la cervesa i ha posat en valor la importància d’aquests reconeixements internacionals que avalen el treball, la trajectòria i l’estratègia d’orientar-se a produir productes artesanals de qualitat de proximitat que es van marcar quan van fundar l’empresa a finals del 2018.
Per la seva part, la ministra ha felicitat l’empresa per a l’obtenció d’aquests reconeixements internacionals, i ha ressaltat que són fruit de les sinergies que s’estan establint entres els diversos productors locals que permeten potenciar el producte final, tot afavorint al mateix temps que es pugui desenvolupar i ampliar l’oferta de productes agraris i alimentaris de proximitat que formen part de la marca Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra. La ministra també els ha informat que des del Govern es treballa actualment en la creació d’un label gastronòmic juntament amb el sector de la restauració, per poder crear una oferta que permeti posar en valor la cuina tradicional emprant els productes agraris i alimentaris locals i que al mateix temps també afavoreixi que es posin en valor les cerveses i els vins andorrans.
La Guàrdia Urbana de Lleida, junt amb efectius del SEM, van fer cap a les piscines municipals del Secà de…
L’alcaldessa Olga Morales, la tinenta d’alcaldessa de Formació i Ocupació, Rosa Cañisá, i la tinenta d’alcaldessa d’Educació, Irene Reus, han…
Espanya prepara l’evacuació de turistes espanyols atrapats a Israel per l’escalada bèl·lica amb l’Iran, segons confirmen fonts del ministeri d’Exteriors.…
A primera hora d'aquest matí, els Bombers de la Generalitat han rescatat una dona que havia caigut en un forat…
El proper dissabte 28 de juny a les 18.00 h, el municipi de Vilafant es convertirà en l’escenari d’una tarda…
L’executiva comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya al Tarragonès s’ha renovat aquest 18 de juny de 2025 a Altafulla, reafirmant el…
Esta web utiliza cookies.