La Ciutat d'Andorra

La ministra Calvó rep &ANDBeer, que ha obtingut dos premis en concursos internacionals

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, juntamet amb el director del departament d’Agricultura, Josep Casals, ha rebut el representant de l’empresa Garadel Food Beverages Industries, S.L., Ivan García, que s’ha especialitzat en la producció de cerveses artesanals que comercialitzen amb la marca &ANDBeer.

&ANDBeer produeix diversos tipus de cervesa de proximitat i gran qualitat del país i s’elabora amb productes de quilòmetre zero. El productor, que està adherit a la marca Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra, ha presentat a la ministra els recents reconeixements internacionals que han obtingut algunes de les seves cerveses.

El primer és la medalla d’or en la categoria Experimental Beer en el certamen Barcelona Beer Challenge 2022 (BBCh22). La cervesa guanyadora ha estat &AND HYDROBEER, una barreja d’hidromel i cervesa Blonde Ale, elaborada amb mel d’Andorra per mitjà de la col·laboració amb el productor de mel andorrà, Autèntic Abelles. Més recentment, &ANDBeer ha rebut un segon premi internacional, en aquest cas amb una medalla de plata, per a la cervesa Rossa &ANDBEER en el concurs Frankfurt International Trophy.

Durant la trobada, Ivan García, ha explicat el procés d’elaboració de la cervesa i ha posat en valor la importància d’aquests reconeixements internacionals que avalen el treball, la trajectòria i l’estratègia d’orientar-se a produir productes artesanals de qualitat de proximitat que es van marcar quan van fundar l’empresa a finals del 2018.

Per la seva part, la ministra ha felicitat l’empresa per a l’obtenció d’aquests reconeixements internacionals, i ha ressaltat que són fruit de les sinergies que s’estan establint entres els diversos productors locals que permeten potenciar el producte final, tot afavorint al mateix temps que es pugui desenvolupar i ampliar l’oferta de productes agraris i alimentaris de proximitat que formen part de la marca Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra. La ministra també els ha informat que des del Govern es treballa actualment en la creació d’un label gastronòmic juntament amb el sector de la restauració, per poder crear una oferta que permeti posar en valor la cuina tradicional emprant els productes agraris i alimentaris locals i que al mateix temps també afavoreixi que es posin en valor les cerveses i els vins andorrans.

Tags: Andorra
Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Xavi Sánchez, Subcampió de la Copa Since 90 de tenis

Xavi Sánchez, jugador de l’Escola de Competició de Tennis del Golf Costa Daurada, s’ha proclamat Subcampió en categoria Aleví Masculina…

36 minuts fa

Tarragona allibera les darreres tortugues careta nascudes al niu de la Savinosa

Ja són al mar les 24 darreres tortugues careta que van néixer el passat agost al niu de la Savinosa…

1 hora fa

Novetats al Festival Roca Foradada de Torredembarra

Torna una nova edició del Festival Roca Foradada, una de les cites culturals imprescindibles de l’estiu de Torredembarra. El cicle de…

1 hora fa

Concòrdia valora positivament els resultats de l’enquesta d’opinió política

Concòrdia i Andorra Endavant (AE) han estat les primeres formacions que aquest dimarts han reaccionat als resultats de l'enquesta política…

2 hores fa

El Govern reforça el SAD amb cinc noves contractacions

El Govern ha anunciat aquest dimarts que es contractaran cinc treballadors nous pel Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) per donar resposta…

2 hores fa

Els andorrans suspenen la gestió del Govern aquest 2025

El Govern suspèn amb una nota del 4,7 sobre 10 la gestió que està portant a terme aquest 2025. Així…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.