La Ciutat d'Andorra

La ministra Calvó rep &ANDBeer, que ha obtingut dos premis en concursos internacionals

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, juntamet amb el director del departament d’Agricultura, Josep Casals, ha rebut el representant de l’empresa Garadel Food Beverages Industries, S.L., Ivan García, que s’ha especialitzat en la producció de cerveses artesanals que comercialitzen amb la marca &ANDBeer.

&ANDBeer produeix diversos tipus de cervesa de proximitat i gran qualitat del país i s’elabora amb productes de quilòmetre zero. El productor, que està adherit a la marca Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra, ha presentat a la ministra els recents reconeixements internacionals que han obtingut algunes de les seves cerveses.

El primer és la medalla d’or en la categoria Experimental Beer en el certamen Barcelona Beer Challenge 2022 (BBCh22). La cervesa guanyadora ha estat &AND HYDROBEER, una barreja d’hidromel i cervesa Blonde Ale, elaborada amb mel d’Andorra per mitjà de la col·laboració amb el productor de mel andorrà, Autèntic Abelles. Més recentment, &ANDBeer ha rebut un segon premi internacional, en aquest cas amb una medalla de plata, per a la cervesa Rossa &ANDBEER en el concurs Frankfurt International Trophy.

Durant la trobada, Ivan García, ha explicat el procés d’elaboració de la cervesa i ha posat en valor la importància d’aquests reconeixements internacionals que avalen el treball, la trajectòria i l’estratègia d’orientar-se a produir productes artesanals de qualitat de proximitat que es van marcar quan van fundar l’empresa a finals del 2018.

Per la seva part, la ministra ha felicitat l’empresa per a l’obtenció d’aquests reconeixements internacionals, i ha ressaltat que són fruit de les sinergies que s’estan establint entres els diversos productors locals que permeten potenciar el producte final, tot afavorint al mateix temps que es pugui desenvolupar i ampliar l’oferta de productes agraris i alimentaris de proximitat que formen part de la marca Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra. La ministra també els ha informat que des del Govern es treballa actualment en la creació d’un label gastronòmic juntament amb el sector de la restauració, per poder crear una oferta que permeti posar en valor la cuina tradicional emprant els productes agraris i alimentaris locals i que al mateix temps també afavoreixi que es posin en valor les cerveses i els vins andorrans.

Tags: Andorra
Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Nàstic 1 – 3 Real Sociedad ‘B’ | La fragilitat defensiva condemna al conjunt tarragoní

El Nàstic de Tarragona ha iniciat la segona part amb la premissa clara de, com a mínim, portar l'eliminatòria igualada…

11 hores fa

Nàstic 0 – 1 Real Sociedad ‘B’ | El Nàstic domina al descans, però no aconsegueix el premi del gol

El Nàstic de Tarragona afronta l'eliminatòria definitiva per convertir en realitat el somni de l'ascens. Els de Luis César Sampedro…

13 hores fa

VÍDEO | Rebuda de Segona Divisió per la final del Play-Off del Nàstic de Tarragona

L'afició del Nàstic de Tarragona sap que avui és una data marcada en vermell al calendari. Encara que el partit…

14 hores fa

El festival Pride aterra a Tarragona amb un acte de benvinguda a la plaça Corsini

Aquest dissabte 14 de juny el festival Pride Tarragona vesteix la ciutat de reivindicació per commemorar el Dia Internacional de…

14 hores fa

Un motorista mort i dues persones ferides en un accident a la B-224

Un motorista de 44 anys ha mort aquest dissabte en un accident de trànsit a Piera (Anoia). La motocicleta que…

15 hores fa

Lloret de Mar incorpora el LIAM® al seu canal de WhatsApp

Lloret de Mar incorpora un nou servei d’assistència digital que se suma a LIAM®, el primer ciber-agent públic integrat al…

15 hores fa

Esta web utiliza cookies.