El Santuari de Meritxell recull dues actuacions dignes dels millors festivals internacionals

Es gaudirà dels espectacles de manera gratuïta

En el marc de les ‘Nits d’estiu als museus’ arriba a Andorra el grup català Tarta Relena. El conjunt, programat al Sónar 2022 i al Primavera Sound, aterra aquest divendres al Principat amb l’espectacle Fiat Lux, descrit com a folk tronat i gregorià progressiu, una proposta diferent d’un projecte format per dos dones que embolcallen els espais amb la seva veu i exploren noves sonoritats.

El repertori inclou des de cançons de la tradició oral fins a cançons d’autor més recents, una proposta diferent que es podrà gaudir a partir de les 8 del vespre al Santuari de Meritxell, lloc triat pel seu lligam amb els monestirs romànics que eren l’escenari dels cants gregorians. Entrada gratuïta, reserves al tel. 836 908.

Tarta Relena neix el 2016 com un projecte de dos cantants per explorar a capella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals. Lluny de voler crear un segell del que és tradicional i de definir la mediterraneïtat, Tarta Relena vol fer-se seu un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que d’una manera o altra es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani.

També programat sota les ‘Nits d’estiu als museus’, el grup andorrà Waver, encapçalat per Joan Hernández, actuarà aquest proper dijous 21 de juliol a la Farga Rossell, a partir de les 8 del vespre. El metall del ferro enllaça amb la potència del heavy, un estil de música que inundarà amb la seva força la farga. On forge és el títol del concert que Waver oferirà. Activitat gratuïta, reserva prèvia al tel. 836 908.