Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

La Massana acull una observació astronòmica per celebrar la Nit Mundial Starlight

Avatar photo
Dissabte que ve, 20 d’abril, a les 20.30 h, al Coll de la Botella

La Massana se suma a la Nit Mundial Starlight amb una activitat d’observació de la via làctia. Les destinacions que tenen el segell Starlight, que acredita un cel fosc de qualitat, celebraran el pròxim dissabte, 20 d’abril, diferents accions per posar en valor la defensa de la llum de les estrelles com a part del patrimoni cultural, científic i medi ambiental.

La iniciativa està promoguda per la Fundació Starlight, reconeguda a nivell internacional en l’àmbit de la certificació de la qualitat del cel de qualitat per a l’observació astronòmica.

“Aquest segell ens ha situat dins el mapa de les destinacions de turisme astronòmic, un sector que va a l’alça que s’alinea amb els nostres objectius de potenciar les activitats sostenibles i de qualitat”, afirma la consellera de Turisme, Mònica Solé.

L’observació anirà a càrrec del monitor astronòmic Jordi Colell, que oferirà una sessió d’iniciació a l’astronomia. El preu és de 15 € i cal fer la inscripció a booking.visitlamassana.ad.

La Massana va obtenir al 2022 la doble certificació de Destinació Turística Starlight i Reserva Starlight. Des d’aleshores s’han fet diverses activitats que han tingut un gran èxit de públic, amb un ple total. Per aquesta primavera estiu s’ha programat un calendari d’activitats com el Festival astronòmic, que es farà al juny, o sortides astronòmiques mensuals.

Total
0
Shares
1 comment
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Vic reunirà un miler de ciclistes amb la 3a edició del Bike Show

Notícia següent

Mor amb només 17 anys el futbolista Alejandro Sancho

Notícies relacionades