Maria Ubach assisteix a l’acte del 20è aniversari de l’atemptat de l’11 de setembre a Nova York

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha iniciat aquest dilluns la seva agenda de treball a les Nacions Unides, a Nova York (Estats Units d’Amèrica), que s’emmarca en la 76a sessió de l’Assemblea General de les Nacions Unides. Tot i que l’obertura del Debat General de l’assemblea tindrà lloc el dimarts 21 de setembre, l’esdeveniment s’ha iniciat amb diferents actes paral·lels i trobades diplomàtiques.

Així doncs, avui al matí, Ubach ha assistit a l’acte commemoratiu del 20è aniversari de l’atemptat de l’11 de setembre, organitzat per l’Oficina contra el Terrorisme de les Nacions Unides (UNOCT) i el 9/11 Memorial Museum. Durant aquest esdeveniment, que s’ha celebrat al 9/11 Memorial, la ministra s’ha trobat amb els seus homòlegs d’Espanya, de Liechtenstein, de Noruega i de Bèlgica, entre d’altres

Aquest dilluns a la tarda, hora local, està previst que Maria Ubach mantingui una reunió bilateral amb la ministra d’Afers Exteriors de Colòmbia, Marta Lucía Ramírez, a la Missió Permanent de Colòmbia a Nova York.