Dilluns, 22 d'abril de 2024
És notícia

L’oferta turística prèmium creix al país amb una trentena d’empreses

Avatar photo

L’Andorra Selected creix i ja suma un total de 27 membres, després que durant la segona ronda d’avaluacions 11 negocis més del país hagin aconseguit acreditar el nivell prèmium del seu servei davant un jurant  internacional. Aquest vespre, Andorra Turisme ha celebrat un còctel amb els  membres on ha fet entrega d’una placa que permetrà identificar els establiments  que formen part de l’Andorra Selected. 

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres Falcó, ha recordat durant l’acte que “la  distinció d’Andorra Selected ens permet obrir una nova línia de comunicació  internacional per donar a conèixer al món els nostres serveis més prèmium. Una  oferta que s’adreça a un públic diferent a l’habitual i que, per tant, suposa una aposta  complementària a l’oferta ja existent”

Amb l’objectiu de continuar augmentant el nivell de l’oferta turística del Principat, i  després que diversos negocis del país haguessin manifestat la voluntat de formar  part de l’Andorra Selected, un jurat internacional i independent ha fet una segona  ronda d’avaluacions aquest estiu. Com en la primera fase, aquest jurat –format per  representants dels sectors de l’hostaleria i la gastronomia, els mitjans de  comunicació i les DMC– ha analitzat els informes dels mistery guests i ha emès un  veredicte. A l’hora de valorar els candidats, s’han tingut en compte els mateixos  criteris d’exclusivitat, singularitat, personalització, reconeixement de marques  internacionals, servei en idiomes, l’alta qualitat del producte i l’atenció, les polítiques  internes, les auditories i les polítiques de sostenibilitat. 

Actualment, un total de set hotels, set restaurants, nou botigues, dues empreses que  ofereixen serveis esportius o de lleure i dues empreses més dedicades al transport  compten amb aquest distintiu que garanteix una oferta turística prèmium. Els  membres de l’Andorra Selected es poden conèixer a través del web oficial  www.andorraselected.com. 

Promoció internacional 

L’Andorra Selected, que ja s’ha presentat en diverses fires especialitzades en el  segment prèmium, serà aquest desembre a la ILTM de Canes. Així mateix, el projecte  ha viatjat en una gira comercial per Madrid, Londres i París, on s’ha presentat a  diferents agències del segment i s’ha promocionat a través de diversos viatges al  Principat amb agències del sector i premsa especialitzada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La trobada de ministres d’Exteriors compta amb Imma Tor

Notícia següent

Lloret organitza un taller de restauració infantil saludable

Notícies relacionades