‘Líquid’, el darrer treball discogràfic del compositor andorrà Juli Barrero

El nou disc conté quatre cançons inèdites que el compositor andorrà va crear durant el confinament

El Fòrum de l’FNAC ha acollit aquest dijous al matí la presentació del darrer treball discogràfic de Juli Barrero. ‘Líquid’ està format per quatre cançons inèdites: el single ‘Plou a la Massana’, i els temes ‘Dones d’aigua’, ‘Il·lumina el meu món’ i ‘Llei de vida’, que l’artista va crear durant el confinament. En el marc de la presentació Barrero ha recordat que aquest treball s’havia de presentar inicialment a l’estiu, però la crisi sanitària va fer que els vinils no estiguessin enllestits fins al passat mes de novembre.

El compositor andorrà ha explicat que li ha posat ‘Líquid’ al disc perquè “és l’inici de la vida” i ha afegit que, “la major part d’aquest planeta és aigua, les persones som un 80% d’aigua, i a més a més, la música és líquida. La situació que estem vivint amb la pandèmia és canviant dia rere dia, i no hi ha res més variable que el líquid”. Els assistents han pogut gaudir també, en primícia, del videoclip multicàmera que es va enregistrar amb el single ‘Plou a la Massana’. Tant aquest com els altres videoclips preparats per la banda de Juli Barrero s’estrenaran el proper 15 de gener.

El single ‘Plou a la Massana’ ha estat enregistrat a Madrid amb el productor musical Manu Chalud, reconegut al sector per haver treballat amb Carlos Baute i Marta Sánchez, i ser el responsable de temes guanyadors a Eurovisió Junior. Les altres cançons -‘Dones d’aigua’, ‘Il·lumina el meu món’ i ‘Llei de vida’-, han estat enregistrades a Sant Vicenç de Castellet amb Miquel Coll, músic i productor de cinema. El projecte compta amb un equip de directe 100% andorrà que treballa per exportar la música del país a Catalunya i sud de França. En la creació de ‘Líquid’ també hi han col·laborat els músics Pepo López, Miguel Ballester i Nacho Lesko, així com Lluís Llach i Manolo Garcia, i Jordi Armengol en la postproducció.