A licitació la primera fase dels habitatges de lloguer a preu assequible d’Andorra la Vella

L'objectiu d'aquest projecte és facilitar l'accés a l'habitatge a la ciutadania.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Consell de Ministres, a proposta del titular de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, ha aprovat la licitació de la primera fase de les obres de construcció de l’edifici d’habitatges de promoció pública a preu assequible, a la zona de la Borda Nova, a la parròquia d’Andorra la Vella.

Els treballs que es liciten en aquesta primera fase consisteixen a dur a terme l’excavació de la parcel·la i el sosteniment d’aquesta amb ancoratges. Un cop s’hagin finalitzat aquests treballs es licitarà la segona fase amb la resta de treballs d’edificació: fonaments, estructura, tancaments, instal·lacions, etc.

Les ofertes per aplicar a aquest concurs nacional amb procediment obert i contractació ordinària es podran lliurar fins al 23 de juny al Servei de Tràmits. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament als webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern.

En la sessió de Govern del passat 4 de maig, es va acordar declarar la construcció del futur edifici d’habitatges de lloguer a preu assequible Projecte d’Interès Nacional. Està previst que aquest edifici s’aixequi en un terreny cedit pel comú d’Andorra la Vella, ubicat en una parcel·la d’uns 2.822 metres quadrats entre el carrer Terra Vella i el passatge Borda Nova.

L’objectiu d’aquest projecte és facilitar l’accés a l’habitatge a la ciutadania. Aquest edifici forma part de les polítiques que el Govern desenvolupa des de l’inici de la legislatura per fomentar l’accés i el manteniment de l’habitatge de lloguer. En total està previst que l’edifici compti amb 44 habitatges, 205 places d’aparcament, i dos locals.