Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Liberals remarca l’aposta per Grifols i també per la ramaderia en la reunió de poble a Ordino

Avatar photo

Els assistents a l'ACCO han pogut escoltar les diferents propostes del programa de Liberals

Liberals ha continuat amb les reunions de poble. En aquesta ocasió, la quarta reunió de poble s’ha efectuat a Ordino. Els assistents a l’ACCO han pogut escoltar les diferents propostes del programa de Liberals, i principalment, aquelles que afecten Ordino. La presentadora de la reunió ha estat la cònsol menor de la parròquia, Eva Choy.

El primer a intervenir ha estat el candidat de la territorial, Marc Galabert, qui ha parlat sobre el centre en immunologia de Grifols. Galabert ha reiterat que es tracta d’un projecte de diversificació econòmica per la parròquia i pel país.

A més, també ha reiterat que Grifols té un historial impol·lut en l’àmbit de seguretat i ha remarcat que la resta de candidatures només fan demagògia al voltant d’aquest tema.

D’altra banda, també ha intervingut el candidat suplent a la llista nacional, Toni Puig, qui ha tractat temes de ramaderia i medi ambient en una parròquia que és Reserva de la Biosfera i on la ramaderia és molt important. De fet, Puig ha comentat que des de Liberals es volen fer polítiques per garantir el relleu generacional.

Finalment, el nostre candidat a cap de Govern, Josep Maria Cabanes, ha clos la reunió de poble fent un repàs a les diferents polítiques d’habitatge. També ha posat molt en relleu el desviament de la Massana, el qual ha d’aportar una millora de qualitat de vida també pels habitants d’Ordino. De fet, Cabanes ha fet un repàs de les diferents infraestructures viàries que són necessàries per al país. D’altra banda, també ha reiterat que “s’ha de recuperar el talent andorrà”, el qual es troba dispers per tot el món.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Balaguer inaugura la sala subterrània del Castell Formón

Notícia següent

Concòrdia aposta per desenvolupar un pla per ajudar al comerç de proximitat

Notícies relacionades