Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Liberals proposa regular l’ús dels dispositius electrònics durant l’horari escolar

Avatar photo

Liberals es vol reforçar els programes d'acompanyament digital tant a l'escola com en l'entorn familiar per protegir els menors de l'ús prematur o inadequat de les noves tecnologies

Liberals proposa regular l’ús dels dispositius electrònics durant l’horari escolar i durant les activitats extraescolar per tal de fomentar la presa de consciència de l’ús adequat de les noves tecnologies. La candidata número 8 de la llista nacional, Elsa González, ha explicat aquest dimarts al matí davant de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp que actualment hi ha una dependència excessiva de les noves tecnologies, el que provoca “una manca de llibertat dels infants i dels adolescents i que a més, poden derivar en problemes de salut mental molt greus”.

En aquest sentit, des de Liberals es vol reforçar els programes d’acompanyament digital tant a l’escola com en l’entorn familiar per protegir els menors de l’ús prematur o inadequat de les noves tecnologies.

D’aquesta manera, González també ha exposat que a través d’Andorra Telecom, implementaran un sistema de verificació de l’edat per evitar que els menors puguin accedir per mitjà d’internet o les xarxes socials a continguts sensibles o inapropiats.

D’altra banda, la candidata liberal ha comentat que es revisaran els protocols d’assetjament escolar per tal de fer-los més efectius i ajustats a la realitat. “L’escola té un paper significatiu respecte a l’assetjament escolar, i una de les funcions és posar en marxa tots els mecanismes necessaris per prevenir i erradicar tota mena de conductes violentes”, ha dit.

Entre els diferents punts en matèria d’educació, des de Liberals també es vol potenciar l’emprenedoria des de les primeres etapes escolars per promoure en els infants, una actitud de superació personal davant la vida.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Manresa presenta la diagnosi del sistema alimentari amb l’objectiu d’avançar en la transició ecològica

Notícia següent

La Tarraco Health Race ja té data per a la seva 2a edició

Notícies relacionades