Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Liberals d’Andorra pretén construir un nou hospital de dia

Avatar photo

En matèria de sanitat, des de Liberals consideren que cal una millora de la gestió i coordinació entre els diferents nivells assistencials

Liberals pretén construir un nou hospital de dia. El candidat a cap de Govern, Josep Maria Cabanes, ha explicat aquest dimecres que aquesta infraestructura és necessària “per millorar les instal·lacions per a les consultes externes dels pacients i també per tenir un entorn més adaptat per als professionals sanitaris”.

 

En matèria de sanitat, des de Liberals consideren que cal una millora de la gestió i coordinació entre els diferents nivells assistencials, i el primer que cal és dur a terme “una auditoria de la sanitat pública amb l’objectiu d’optimitzar els recursos i d’implementar les millores necessàries”, ha dit.

 

Un cop estigui aquesta auditoria, Cabanes ha explicat que serà el moment per poder reavaluar la inversió en sanitat pública per valorar i retribuir òptimament el personal sanitari, renovar i millorar les instal·lacions i adquirir els recursos necessaris.

 

D’altra banda, el candidat a cap de Govern també ha declarat que estudiaran l’ampliació de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, el qual es troba al 90% de la seva capacitat. A més, per tal de descongestionar les urgències, Liberals proposen “potenciar molt més els Centres d’Atenció Primària per garantir una primera atenció,” així com ampliar els horaris i oferir serveis de guàrdia els caps de setmana.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salou celebra els tornejos XIII Mare Nostrum Basket i I Plus Mare Nostrum Basket

Notícia següent

Andorra s’uneix a la candidatura d’ampliació de ‘L’art de la construcció en pedra seca’ per a la UNESCO

Notícies relacionades