Liberals arrenca la campanya electoral amb l’enganxada de cartells arreu del país

En el marc de l'enganxada dels diferents pòsters de cada parròquia, també s'ha desvetllat l'eslògan de campanya que és 'Primer, Andorra'

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Liberals ha arrencat la campanya electoral amb l’enganxada de cartells a Sant Julià de Lòria a les 15 hores. Els candidats de la nacional, com també els de les territorials, han visitat totes les parròquies per donar el tret de sortida a la campanya amb la tradicional penjada de cartells. En el marc de l’enganxada dels diferents pòsters de cada parròquia, també s’ha desvetllat l‘eslògan de campanya que és ‘Primer, Andorra’, per tornar a posar el país i les persones al centre de les decisions polítiques.

Al llarg del recorregut la comitiva blava ha visitat Santa Coloma, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, el Pas de la Casa, Canillo, Encamp, Ordino i la Massana. Els candidats han repartit fulletons amb els 10 punts principals del programa electoral. De fet, com a novetat, enguany s’ha optat per fer el programa en format digital, el qual es podrà descarregar des de la pàgina web cabanes2023.com i també a través dels codis QR impresos en els cartells electorals i també en els esmentats fulletons. L’objectiu és reduir el paper com un acte de responsabilitat mediambiental i aprofitar la tecnologia per arribar a tots els electors.

El candidat a cap de Govern, Josep Maria Cabanes, s’ha mostrat il·lusionat i amb moltes ganes i forces d’encarar aquesta campanya electoral. “L’onada blava ja està en marxa arreu del país i les sensacions són bones”, ha remarcat Cabanes.