L’habitatge, prioritat absoluta per ACCIÓ

Avatar photo

L’accés a l’habitatge és la problemàtica més important per a la població andorrana. Per això, des d’ACCIÓ marcarem l’habitatge “com el primer punt de l’agenda política de la pròxima legislatura” ha assegurat Judith Pallarés, cap de llista d’ACCIÓ. 

Pallarés ha emplaçat a totes les forces polítiques “a trobar els acords necessaris per prendre decisions en matèria d’habitatge, just a l’inici de la legislatura, ja que d’altra forma no arribarem a temps per donar-hi solucions”. 

 

Entre les mesures que cal prendre és “implementar el Registre de la Propietat, per disposar de tota la informació necessària del parc immobiliari, mantenir la moratòria als apartaments turístics i impulsar la col·laboració publicoprivada per posar habitatge a preu assequible al mercat” ha detallat Pallarés. 

Entre les accions proposades també cal avançar en els reglaments i criteris per agilitzar la concessió a les famílies de pisos a preu assequible, un cop aquests estiguin disponibles. També s’haurà d’avançar en els acords amb els comuns per disposar de la màxima informació possible sobre el mercat immobiliari i “també amb els notaris, ja que disposen de tota la informació, perquè donen fe de totes les transaccions immobiliàries” ha conclòs Pallarés. 

 

ACCIÓ + Independents constata que la Massana vol un canvi 

La candidatura d’ACCIÓ + Independents La Massana ha pogut copsar durant les darreres dues setmanes que la parròquia reclama un canvi. “Les reunions, les converses i les trobades amb la societat civil massanenca ens han certificat la voluntat de canvi”, ha declarat Josep Fusté, cap de llista. 

La campanya ha servit per explicar el projecte polític d’ACCIÓ i “assentar les bases també per al canvi en l’àmbit comunal” ha explicat Fusté, que també ha demanat a la població que “diumenge voti lliurement i des del cor”. 

 

Pel que fa als neguits i preocupacions que ha compartit la població amb els candidats d’ACCIÓ+I “destaca per sobre de qualsevol altre, la dificultat per accedir a l’habitatge, problemàtica que afrontarem amb la màxima prioritat” ha refermat Fusté. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Girona cedirà solars per construir 88 habitatges de protecció oficial

Notícia següent

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant construirà el seu propi parc eòlic

Notícies relacionades