L’escola bressol de Sant Julià canvia de nom: Laurèdia Xics

L’escola bressol de Sant Julià ha iniciat el nou curs amb una imatge renovada. Un dels canvis més significatius és el nom del centre, que passa d’anomenar-se l’Espill a Laurèdia Xics.
Segons ha explicat la cònsol menor, Mireia Codina, també s’ha volgut trencar amb la imatge que representava l’anterior logotip on es podien veure dos espills, un de blau que simbolitzava els nens i un de rosa per a les nenes. “Trobàvem que ja estava fora de joc avui dia per la qual cosa s’ha aprofitat per incorporar la figura de l’esquirol, un animal molt significatiu d’Andorra i de Sant Julià.

La presentació oficial davant els pares ja es va produir aquest dilluns i ha tingut una molt bona rebuda.

Actualment, l’escola es troba al 50% de la seva capacitat, el que representa una trentena d’infants. Es tracta d’una xifra lleugerament inferior a la que es va registrar el 2019, quan hi havia inscrits al voltant d’una quarantena. En aquest sentit, el director de l’escola, Sergi Salvadó, ha manifestat que en l’actualitat seguim amb el degoteig d’inscripcions, per la qual cosa no es descarta que aquesta xifra augmenti al llarg de les setmanes vinents. Arran de la pandèmia vam notar un descens de les inscripcions i, a mesura que s’està recuperant l’activitat, estem notant un increment, ha detallat.

A banda del canvi d’imatge general, per aquest any també s’ha introduït com a novetat una aplicació mòbil adreçada als pares que començarà a funcionar a l’octubre. La idea és establir un canal de comunicació directe amb el centre, des d’on els progenitors podran navegar per apartats com l’agenda, la galeria d’imatges, comunicar incidències o posar-se en contacte amb els responsables dels seus fills.