L’aparcament de l’Estació central deixarà d’estar operatiu

L’alternativa es troba a un centenar de metres, a l’aparcament de Prada Casadet recentment ampliat a la zona de l’antiga plaça de braus.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’aparcament de l’Estació central, a tocar de l’Estació nacional  d’autobusos, no serà operatiu a partir del dilluns 16 de gener. El  Comú d’Andorra la Vella deixa de llogar aquest espai als propietaris del  terreny, que han decidit iniciar-ne l’edificació. Actualment aquest  pàrquing ofereix 65 places (fins fa poques setmanes la capacitat total de  l’aparcament de l’Estació central era d’una vuitantena, si bé en els darrers  dies la xifra s’ha vist reduïda per l’inici de les obres).  

El Comú, avançant-se a aquesta circumstància, té llogat el terreny on fins a  final de novembre hi havia l’antiga plaça de braus que va donar servei al  COEX durant molts anys i que, posteriorment, ha estat el centre neuràlgic  durant diversos mesos dels tests i les vacunes de la COVID. Des del passat  desembre, de fet, l’aparcament de Prada Casadet ofereix 155 places per a  vehicles i 12 per a autobusos, una vuitantena més respecte a les 75 que hi  havia per a vehicles abans de l’enderroc de la plaça de braus, amb la qual  cosa, es compensa el nombre de places que es perden pel tancament del  pàrquing de l’Estació central.  

L’alternativa, doncs, per als usuaris del pàrquing de l’Estació Central es  troba a un centenar de metres: a l’aparcament de Prada Casadet. Ben a  prop, també, es troben l’aparcament Centre històric, i els pàrquings  verticals Centre ciutat (comunal) i Vinyes (privat).