L’Abarset reobre amb una gran festa a Grandvalira

Avatar photo

L’Abarset, l’après-ski per excel·lència de Grandvalira, obre de nou a partir d’aquest divendres per donar el tret de sortida a la nova temporada. Un hivern més, el popular local d’oci i restauració oferirà una proposta d’allò més atractiva per seguir posicionant-se com el temple de l’après-ski  dels Pirineus i del sud d’Europa. El director d’Hospitality i Corporate Business de Grandvalira Soldeu – El Tarter i Pal Arinsal, Àlex Orúe, ha destacat que els visitants “comptaran aquesta temporada amb moltes activacions i dinamització tant a l’espai exterior com a l’interior del restaurant, amb la intenció de fusionar oci, música i restauració creant una experiència global”.

DJ nacionals i internacionals del més alt nivell 

 L’Abarset ha estat treballant intensament per continuar pujant el nivell de la seva aposta musical i portar els DJ del moment del panorama tant nacional com internacional perquè el local vibri com mai. Aquest dissabte 2 de desembre s’estrena la temporada amb una festa de preopening amb l’energia de la DJ uruguaiana, Tania Vulcano, que des dels seus inicis a Eivissa ha arribat a ser resident de clubs de gran prestigi internacional com The End a Londres i Discothèque i La Terrrazza a Barcelona. Per donar la benvinguda a la temporada, l’accés a aquesta jornada serà gratuït.

L’agenda de desembre seguirà amb intensitat amb les festes preparades per al pont de la Puríssima, plenes de contingut especial i activacions. En l’àmbit musical, destaquen les actuacions del barceloní Rendher i l’italià Sante Sansone el 7 de desembre, i el 9 de desembre les dels suïssos Animal Trainer i dels espanyols Los Suruba, que tornaran a portar el seu esperit de festa desenfrenada a l’estació. Entremig, el divendres 8 de desembre, L’Abarset estrena la segona temporada de col·laboració amb Brunch Electronik, que ja ha confirmat un total de cinc festes al local andorrà per aquest hivern.

Les entrades per aquesta primera sessió amb NTO Live, Pole Position, Isa Rojas i Edu_Art ja fa dies que estan esgotades, fet que mostra el gran interès que genera la proposta. Àlex Orúe destaca “l’aposta per buscar aliances amb els promotors internacionals de més èxit com el Brunch Electronik, que serà el tret de sortida a una intensa temporada de molta qualitat”=. Pel que fa a festivals, L’Abarset també tornarà a ser escenari de les “festes més boniques del món” de la mà de Bresh, amb qui s’han tancat dues edicions per als mesos vinents.

Altres artistes ja confirmats que passaran per l’icònic espai del sector El Tarter aquest mes de desembre són DJ de renom com Mike Gannu, Millan o Eli Kapowski i d’altres com l’italià Marco Faraone i Edu Imbernon, que un any més repeteixen escenari=.

Per acomiadar el 2023, el temple de l’après-ski ha preparat tres dies d’alta vibració. Els DJ Arodes i Andrea Oliva seran els artífexs d’una actuació molt especial que comptarà amb la performance del pintor barceloní Mr. Dripping el divendres 29, mentre que Josh Wink és el gran reclam del dia 30, el versàtil DJ nord-americà que disposa de més de 25 anys de trajectòria. La nit de Cap d’Any serà Vidaloca l’encarregat de fer ballar els assistents i donar la benvinguda al nou any.

Més enllà de les grans festes mainstream dels divendres i els dissabtes, L’Abarset completa les propostes musicals de la setmana amb jornades de diferents estils. Els dimecres la música urbana serà la protagonista de la mà de Blade, donant pas els dijous als nous San Miguel (never) Chill Thursdays que portaran el talent de DJ com Eli KapowskiSimply J o Viktor Ollé amb un combinat d’indie i pop-rock electrònic. Els diumenges es manté la proposta estrenada la temporada passada amb les festes “Friends and Family” on els DJ punxaran hits dels anys 80 i 90 com a base en unes sessions obertes a tots els públics perquè famílies senceres i grups d’amics de totes les edats puguin vibrar amb l’après-ski de L’Abarset.

Fusió de gastronomia, oci i música amb noves dinamitzacions 

L’experiència a L’Abarset es completa amb la seva curada oferta gastronòmica, que torna amb moltes novetats i que es pot degustar a partir d’aquest divendres tant per dinar com per sopar al restaurant. El xef executiu Campoy presenta un enfocament culinari innovador amb productes de tot el món combinats amb diferents tècniques, ingredients i presentacions trencadores amb tocs d’autor.

Els migdies comptaran amb una carta enfocada a tota mena de públic, amb elaboracions “made in L’Abarset” on es poden trobar els productes estrella del local així com els sabors de muntanya i la deliciosa brasa amb aromes de fum i fusta, que fan de L’Abarset un espai modern i amb una carta exclusiva i enfocada a tots els tipus de paladars.

Amb l’inici de l’horari d’après-ski, els comensals trobaran les tardes més atrevides amb una combinació de tapes i cocteleria originals, que donaran pas al vespre a una transgressora carta on, sense deixar de banda la brasa característica del local, la gran novetat és el concepte Raw Bar: una explosió de sabors molt salvatges i tocs picants, amb gustos cítrics, on es premia el producte de qualitat.

Les vesprades de dissabte d’aquest hivern es diferenciaran de la resta amb la nova food truck de la famosa hamburgueseria Goiko a l’entrada de L’Abarset. Tot plegat acompanyat de l’ambient màgic que proporciona el local, un acollidor edifici de fusta sostenible i integrat en l’exterior que aquest any ha invertit per millorar la seva qualitat acústica de cara al client així com a l’entorn.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La pista de patinatge Tarraco Gel aterra a Tarragona

Notícia següent

566 detencions a Catalunya en una macrooperació policial internacional

Notícies relacionades